Vind Je ReViKi

ReViKi: De eerste twee letters van de namen van mijn kinderen.

Re = hernieuwd
Vi  = leven
Ki  = energie

Het begon in 2017 als een blogsite om mijn columns te delen, die ‘het leven’ omdenken met een glimlach. Dit was één van mijn manieren, om iedere dag te kiezen voor hernieuwd leven met energie, na het verlies van mijn dochter.
Na 30 jaar onderwijservaring als leerkracht, intern begeleider, directie en coach, is ReViKi sinds 2019 ook mijn bedrijfsnaam.
Als coach en trainer verbind ik nuchter en warm.
Daarbij maak ik gebruik van NLP, TA, Systemisch Werken
En natuurlijk van mijn ervaringen inclusief alle (achteraf) oh zo leerzame fouten.
Gelukkig maak ik die nog steeds, want …

FOUTEN MAKEN MOED!

Wil je buiten de kaders denken, leren accepteren en de regie weer pakken? Dan loop ik graag met je mee. Ik houd van de continue afwisseling tussen helicopteren en de werkvloer. Zodat je met de doelen in je hoofd en je hart, steeds een beetje beter wordt dan jezelf.

Ik wens Je ReViKi,

Jeanne Tijs

woordenwolk
Privacy verklaring