Zou het in de vacature hebben gestaan? ‘Gezocht: HmmH’

Wat ben ik blij met ons volledig nieuw gedakdekte schuurtje. Tot die hevige storm kwam en onze gloednieuwe koppan (Dakpan op de kopse kant?) het pand verliet. Volledig in gruzelementen is hij, een paar meter verderop, op het stoepje geland. Goddank niet neerkomend op één van ons, tijdens zijn korte vlucht. De EMTÉ zak neemt met genoegen, de koppan taak op zich en behoedt ons voor eventuele waterschade. Na een week of twee bel ik de woningstichting. Ze komen kijken. Helaas hebben ze de pan niet op voorraad. ‘Ach, het heeft ook geen haast.’ zeg ik, wijzend op onze supermarkt ‘medewerker’.

Nu de zomerse temperaturen er weer zijn, leven we meer buiten dan binnen. Bezoek begint ons te wijzen op, en te vragen naar…DE ZAK! Misschien toch weer eens tijd voor een belletje naar de woningbouwvereniging.

Een goed geluimde helpdeskmedewerker hoort mijn verhaal aan. Hij begrijpt dat het volstrekt ontoelaatbaar is om met dit mooie weer, een EMTÉ-zak-uitzicht te hebben.
In onze agenda’s zoeken we naar een geschikte datum voor inspectie c.q. reparatie.
Als ik aangeef dat ik alleen op vrijdag vrij ben, denk ik medeleven te horen.
Niet nodig, want ik werk met plezier. Net als deze medewerker volgens mij.
Ik MAG naar mijn werk.
Voor het herstel hoef ik niet thuis te blijven. Aangezien het probleem buiten het huis ligt, kunnen ze er eenvoudig bij.
De medewerker vat geruststellend samen:
Na een halfjaar is het wel tijd voor een update! Tegenwoordig gebruiken we geen MT zakken meer in dit soort situaties. Dus als u woensdag van uw werk terugkomt, zorgen wij dat er een Albert Heijn zak geplaatst is. En laten we een briefje achter hoe we dit verder afhandelen.

Heerlijk een Helpdesk Medewerker Met Humor.